Hof ter Rielen

Ga naar:
menu's februari

 

Zondagmenu’s januari 2018

7 januari

Wild pate / pompoenconfituur / wijn peertje
Scampi / eier mie / wok groenten / soja
Of
Varkenshaasje / schorsenelen / tijmsaus
Chocolade gebakje / vanille ijs

 

14 januari

Carpaccio hert / kastanje pesto
Kabeljauw / shiitake / pompoensaus
Of
Wildstoverij / appel met veenbessen
Panna cotta / limoen / framboos

 

21 januari

Mousse van paling / toost / slaatje
Tonijn steak / gember groentjes
Of
Parelhoen / gestoofd witloof / calvadossaus
Geflambeerd flensje / vanille ijs

 

28 januari

Gestoofde wildchampignons / gerookte zalm / dille
Schartong rolletje / blanke botersaus / groentjes
Of
Lamsbout / honingtijmsaus / gratin
Tiramisu / speculaas / opgeslagen room

 

Ga naar:
menu's februari

 

 

Prijzen zondag menu

Menu voorgerecht, hoofdgerecht, dessert € 28.50